Welcome to DUNIA NURASMA♥♥♥. Kalau dah baca tu , jangan lah lupa follow Asma balik ye Nanti korang beritahu dalam SHOUT BOX, InsyaALLAH Asma follow korang balik. Terima Kasih :)

Thursday, October 27, 2011

aku bersabar untuk kau :)

gaduh bnde yang sme2 jee kankan ?? sumpah dah bosan
. tapi sebab aku sayang kau , aku tetap sabar sayang .
aku snggup mngalah sebab aku taknak sebab EGO aku , kte gaduh lagi .
ckup laaaa kayy . haihhh . aku harap kau faham aku .
mngkin aku terlalu rapat dngan dea . sebab tuu kteorang mcam tuu . 
dah anggap mcam adek bradik dah sayang . jngn marah2 lagi k . please .
tak larat laaaa asyik2 mcam neyy jee . dah penat sngat2 ,
kau tahu aku sayang kau kankan ?? aku taknak hilang kau lagi . :(
sebab bnde tuhh , aku snggup mngalah untuk kau . takpe-2 ,
aku faham mcam mne kau rse tapi aku just nak kau tahu aku takde ape2 dngan dea 
PAST IS PAST :) 
jngan pike bnde bkan2 kayy . haihh . taktahu mcam mne nak terang dkat kau lagi .

Saturday, October 15, 2011

pembuka kata ^^

CINTA MEMERLUKAN KESABARAN , DUGAAN DATANG TANPA DIDUGA :)

Thursday, October 6, 2011

♥♥♥♥♥

MR. RIGHT 
syee sayang awak tahu tak ?? sayang awak sangat2 . tak tahu nak luah mcam mne . kalau sayee rindu awak , sayee bkak dompet syee , lepas tuhh bau minyak wangi awak yang awak spray dekat tisu hari tuu . wahhh , wanginyerr sayang . sayee tak tipu . awak jauh sngat2 . walaupun kter dah cntact selamee SETAHUN LABIH dalam HP jee tapi tak prnah jmpe pun kankan . hari tuhh jmpe awak , tangan syee mnggigil2 . awak betul2 ade dekat depan matee syee . syee tak mimpi kan time tuhh ?? lepas tuhh ayee suruh awak tampar mke syee . *HAHAH , klakar laa time tuhh .
lepass tuhh awak ckap , awak nak bwak syee pegi jalan2 jap kankan . lepas tuhh kte pegi KL sentral . then awak belanjee yee mkan KFC . ya allah , nak putar balik masee tuhh boleh takk ?? rindu nak cubit pipi awak tahu tak gedik . rindu sngat2 , :(

Wednesday, October 5, 2011

thanks sayang ^^

nak putarkan mse tuhh balik boleh takk ?? * jangan nak berangan sangat asma :)
sumpah takpercayee and taknak percayee . grr~ 
thanks sumenye sayang . thankss sangat2 . sayang kau tau . aku tak tipu .

Monday, October 3, 2011

dengar tak !

awak awak , awak tahu tak sayee rindu awak sangat2 ?? :(
awak jangan pergi jauh2 lagi tawtaww , nanti sayee rindu awak tahap giler giler vavi . tak sanggup nak gaduh2 dengan awak dahh . tak larat tahu takk .
sayee nak jumpe awak , tapi taktahu blee boleh jumpe . haihh , sayee harap awak tahu yang yee rindu awak sangat2 . orang ktee zaman skarang neyy banyak yang CINTA MONYET ?? betul ke awak ?? tak betul kankan ?? bukan dorang yang tentukan jodoh untuk kter kankan ?? *yang dorang mnyibuk pahal . grr~
JODOH TAK KEMANA KANKAN ?? kterr hanya mampu berdoa untuk jodoh kterr kankan sayang ?? lepas neyy doa bnyak2 tawwtaw . ALLAH skee hamba dea meminta2 kepadenyerr . smpai beribu-2 pun takpee sayang . INGAT tau !
sayee sayang awak sampai mati walauape pun terjadi kayy :)
ILOVEYOUSAYANG <3

GOODLUCK sayang :)

Assalamualaikum kawan-2 .
okayy , aku dah makin jarang online sebab adik-bradik aku ade yang nak amek exam PMR dengan SPM so aku kne hormat dorang . dorang kne study . 
esok PMR dah mula , adik aku yang ketiga yang akan mengantikan aku tahun neyy amek PMR plakk . aku yang gabra , = =" 
ape-2 pun shuhada , jngn glojoh time nak jwab soalan . kertas soalan tuu tak pergi mne pun . bce soalan tuu berulang kali kalau adee yang taktahu tuu tawtaww . yakin dengan diri kau .,  plan-2 kayuh . jngan jadi mcam aku . apee pun tak boleh . jangan lpe bce doa tau keding . aku tahu kau boleh buat k . ape-2 pun , GOODLUCK untuk esok adekk . aku sayang kau tau ., aku sentiase doakan yang terbaik untuk kau . and tak lpe pade junior2 aku , GOODLUCK semua . serahkan semua pade yang ESA , asalkan korang dah cbe untuk mendapatkannyee ., :)