Welcome to DUNIA NURASMA♥♥♥. Kalau dah baca tu , jangan lah lupa follow Asma balik ye Nanti korang beritahu dalam SHOUT BOX, InsyaALLAH Asma follow korang balik. Terima Kasih :)

Friday, June 21, 2013

Sayu :'(


Heyy korang :'( tadi aku nampak M.F online dekat whatsapp . Aku tegur dia :') Aku taktahu kenapa wehh Hati aku sayu sangat hari ini . Rasa nak borak-borak dengan seseorang tapi taktahu apaaaa. Ya Allah , kenapa ye ? Aku rindukan dia sangat-sangat . Aku sayangkan dia mungkin . Aku terlalu rindukan kenangan dengan dia sebelum ni :'(

Aku takboleh lupa apa yang aku tempuh dengan dia selama ni . Aku pergi dari hidup dia sebab aku terlalu dah terlalu kuat untuk semua ni :'( Ya Allah , dah lama tak OTP dengan dia , lama dah tak skype dengan dia . Lamanya tak jumpa dengan dia , lamanya tak tengok muka diaaa :'(((

Aku minta maaf M.F sebab pergi dari hidup kau . Aku dah tak mampu. :')

M.F , kau ingat tak lagu Ya Sudahlah yang kau suruh aku dengar dulu ? hihi . Rindu sangat wehh . Aku akan cuba kuat . Aku dah nak masuk kolej dah selasa ni . Alaaa , kau masih ada masa alagi nak tawan hati awek lain . Kau apa kurang hebatnya kan? Dulu pun kau semangat nak mengAYAT aku dekat FB . Acecehhh . Tapi kalau aku dah ada kawan baru , kau jangan terasa ye weh :') Kau kena kuatlah time tu . Sekarang pun kau dah berubahkan . Kau nampak kuat sangat sekarang berbanding dulu . Aku happy untuk kauu M.F . Alaaaa , orang kata jodoh tak kemanaa bukan ? Percaya lah kata-kata hikmat tuu . Wallahua'alam 

Chill lah beby , nama kau nie akan senantiasa terselit dekat hati aku . Mak pun dah kenal . So senanglah nanti cerita nyaa . Kalau ada jodoh , aku akan kenalkan kau dengan papa okay . Tapi bukan sekarang , sebab aku nak fokus dekat study dulu . Aku taknak papa fikir aku bukan-bukan lagi . Cukuplah dulu aku dah menyusahkan dorang wehh . Walaupun kadang-kadang aku lupa kauu . Choyy . Biasa ahh . Susah nak melupakan seseorang tuu kan :') Hmmm

Kita kawan okay . Okay lah , Dari jauh Friends Forever okay .
Kalau itu yang kau nak :') K lah , malas nak layan perasaan .
Kbyeeee

1 comment:

  1. M.f . . Hihihihi .. cantik blog kou .. acemaaa

    ReplyDelete