Welcome to DUNIA NURASMA♥♥♥. Kalau dah baca tu , jangan lah lupa follow Asma balik ye Nanti korang beritahu dalam SHOUT BOX, InsyaALLAH Asma follow korang balik. Terima Kasih :)

Monday, August 22, 2011

awak abang sayaa :)

heyy follower sekalian .
tak smpai lagi seminggu nak rayee kankan .
yeeayy yeayy . selamat hari rayee tau korang . pandu cermat jiwee selamat . bhaha .
yeahh , dah bcee topik kat atasss tuuuuuuuuuuuuu ~ ngee~
smalam open dngan dea . first timee msg lme2 dngan kau doe . HAHA .
thankss sebab CARING pasal aku doe . and thankss jgakk kau dah sayang aku mcam adekk kau sendiri tawtaww .
aku ingat lagi msej yang kau antaa .

*aku kalau boleh taknak korang tersalah pilih , aku takpe . aku nak terbaik untuk kau , kau perempuan , aku kalau boleh nak jagee kau mcam adek aku sendiri . aku nak tengok kau happy , kau perempuan . aku bukan nak membebel tapi aku terlampau sayang kau mcam adek aku sendiri , sebab tuu aku buat mcam tuu . aku harap kau faham :)


sumpah , terharuu glerr doe kau ckap mcam neyy . HAHA . thankss kpadee kau tau . aku pun sayang dekat kau jgak lhaa ngekk . dun worry be happy :) 


end by me : YOU SMILE I SMILE :)

2 comments:

  1. wah...so sweet :)
    bertuah kamu asma ,
    ade owg syg smpai cmtu skli :)
    dengar cakap abg yeh .. hihi

    ReplyDelete