Welcome to DUNIA NURASMA♥♥♥. Kalau dah baca tu , jangan lah lupa follow Asma balik ye Nanti korang beritahu dalam SHOUT BOX, InsyaALLAH Asma follow korang balik. Terima Kasih :)

Monday, June 20, 2011

hello DUNIA PENGAWAS :)

senyum tak perlu kata apa-2



heyy heyy follower DUNIA NURASMA :) . ngee~
hoho , da bce tajuk kat atas tuu ?? chaitt !
geli-2 jee doe . HAHA . PENGAWAS ?? ouhh tidakk . ta minat dalam dunia neyy . grr~
asma msok PENGAWAS neyy pun sbb kene pkse ngan cikgu kat skola tuu . sbnarnyer nak dekat 2 bulan dah jdi , tapi baru nak update psal PENGAWAS neyy . dah tade keje kankan ?? HAHA . rindu nak pkai bju warne putih lhaa korang . :(




grr~ rindu baju neyy , haihyaa . 
kalau jdi pelajar biase kan best . ta pyah dtng awal2 dekat skolah . nak kene bertugas lgi . eeeeeeeeeeee . dah mcam BALACHI dah . minggu lepas nak OUT dri PENGAWAS neyy , tpi cikgu ta bgi . :(
sedih sngat2 . baru nak keluar . nak bebas dri peraturan-2 kat skolah tuu . arghh ! tapi ta dpat .
tapi tape , lgi sbulan nak jadi SENIOR dah . hee~ tngok lhaa korang . 
NUR ASMA FAIZA BT. ROSZI pegang skolah tuu . HAHA . *ayat ta boley blaa doe .
okayy lhaa korang . neyy je asma nak celoteh . da pnat menaip . hee~
tke cre taww korang . sayang korang ketat-2 . byee :)

4 comments:

  1. pengawas laa! takotnye! hehe

    ReplyDelete
  2. baguslah dapat jadi pengawas..jadi pengawas yang baik ok..hehe~~

    ReplyDelete