Welcome to DUNIA NURASMA♥♥♥. Kalau dah baca tu , jangan lah lupa follow Asma balik ye Nanti korang beritahu dalam SHOUT BOX, InsyaALLAH Asma follow korang balik. Terima Kasih :)

Saturday, January 14, 2012

Dugaan


heyy guyss . mulai hari ini , aku akan sertakan tajuk sekali . NO MORE PART PART dah . hewheww . agak membosankan sekarang . Aku ckap dekat dea yang aku nak tido padahal aku tengah takde mood nak layan sape-sape skrang . yeayy . Bdan pun agak letih sekarang . Ntah laaa , semenjak due menjak niyy , badan aku  asyik letih je . Mungkin sebab sekolah kott . Takpelaa , lame-lame okayy laa tuu nanti kankan . AMIN .
Malam niyy 15JAN dah . yeayy , tunggu lagi 3 hari je . Aku pun taktahu mengapee . HAHA . Biarlah rahsia okayy . Just ME AND YOU :) Btw , aku dapat tahu , bulan niyy memang ramai orng msalah dngan BF/GF korang kankan ? hee , takpelaa , tuu mungkin dugaan korang . Apee boleh buat kankan , tuuu sume dah ditetapkan oleh ALLAH :) . Jodoh sume tuu , bukan dekat tngan kitaaa . Sejauh manee ktee sayang si dia , kalau JODOH kitaa bukan dngan dia , kitaa hanyaa mampu redha jee . Mungkin ALLAH dah berikan yang terbaik untuk kitaa . Yang lain , terserah dekat kitaa . Kita hanyaa mampu menjaga , menyayangi antara satu sama lain . :) Hubungan yang ditentukan oleh ALLAH tuu , sumeenye serah dekat kitaa . BAIK BURUK , kitaa yang merancang . 

#maaflah aku merepek malam neyy . aku pun taktahu kenapee , haihh . nyteee

4 comments:

  1. kalau ade jodoh tak kan ke mana.. btw.. cinta2 jugak.. study jangan abaikan.. =)

    ReplyDelete
  2. HAHA, baikk awakkk . harap-2 mcam tuu lerr :)

    ReplyDelete
  3. cik qaseh , haha , ok laa sangat kankan .,

    ReplyDelete